Skocz do zawartości
Pierre Celis

[Blog Dori]Belgian Tripel – receptura

Rekomendowane odpowiedzi

Kończąc cykl artykułów o belgijskich piwach potrójnych polecam sprawdzoną recepturę. RECEPTURA na 20l o ekstrakcie 19,5Blg 5,5kg słód pilzneński 0,3kg słód Biscuit 0,2kg słód Carapils 0,8kg cukier jasny kandyzowany 35g Hallertauer Tradition 6,0% a/a 30g Styrian Goldings 5,7% a/a Drożdże – Fermentum Mobile FM25 Klasztorna Medytacja   Zacieranie: Ześrutowane słody […]

View the full article

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×