Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Blog Dori]Belgian Tripel – wskazówki do zacierania, chmielenia, fermentacji

Recommended Posts

Tripel nie jest prostym piwem szczególnie dla początkującego piwowara. Kluczową rolę odgrywa tutaj fermentacja. Tripel jest piwem bardzo mocnym, ale jednocześnie powinien być lekki w odbiorze. Jest piwem bardzo jasnym, a więc w zasypie nie znajdziemy ciemnych słodów, które mogły by ukryć ewentualne wady. Piwo to jest stosunkowo lekko nachmielone, […]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...