Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Blog Dori]Tripel – surowce

Recommended Posts

Słów kilka o surowcach wykorzystywanych do warzenia belgijskich tripli. Podobnie jak w przypadku wszystkich piw klasztornych najważniejszy jest dobór odpowiedniego szczepu drożdży. WODA Profil wody w warzeniu tripla nie jest czynnikiem, który odgrywa decydującą rolę. W domowym browarze polecam użycie miękkiej wody. W browarach trapistów wykorzystywana jest zazwyczaj właśnie miękka […]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...