Grzegorz Żukowski 0 Zgłoś ten post Napisano 8 Kwiecień (edytowane) Witam, Poszukuję do swojego chmielnika sadzonek bądź sztobrów po jednej sztuce Fuggles oraz Saaz lub Hellertau Tradition. Ma może ktoś na odsprzedanie? Może ktoś gdzieś zamawia i mógłbym się dołączyć do zamówienia? Edytowane 8 Kwiecień przez Grzegorz Żukowski Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Erikos 26 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień Jeśli mogę podłączyć się do tematu, Saaz by mi się przydał. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafikius 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Kwiecień Podłączam się do tematu. Kupię sztobry/nasiona/karpy chmielu amerykańskego. Niestety w tym roku na allegro nie ma tych odmian, może ktośna inne źródełko. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
korek 6 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 14:50 Mogę mieć sztobre Fuggles, Cascade, Lubelski, ale to dopiero w połowie maja. Jak ktoś chce, to priv. P.s. w zeszłym roku dostałem darmowe sztobre z IUNG, także i tam warto uderzyć.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach