Skocz do zawartości

Temperatura przechowywania


Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Hanys93 napisał:

Co masz dokladnie na mysli? I jak to poznac?

Potrzymaj jakieś tydzień / dwa w temp. pokojowej. Możesz na próbę otworzyć jedną butelkę. Potem możesz zanieść do piwnicy. Rozumiem, że to piwo (drożdże) górnej fermentacji. W 7C może Ci się nie nagazować.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.