Jump to content
Sign in to follow this  
dziedzicpruski

Przypalona brzeczka ?

Recommended Posts

Czy możliwe jest przypalenie brzeczki bez śladów przypalenia (kompletnie nie widać) a zapach jakby spalonego mleka, kaszy.

 

Brzeczka o tyle nietypowa, że z żyta i z dużą ilością "mąki", pierwszy raz z czym takim się stykam,  taka "mąka" zdarzała mi się wielokrotnie i było ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Słód jest raczej ok, walić zaczęło dopiero przy gotowaniu, nadmiar z wysładzania (niegotowany) nie miał tego zapaszku,dzisiaj próbowałem tego czegoś co robię i ma ten przypalony smaczek, czyli raczej kibel, z lenistwa zostawię jeszcze pare dni pewnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.