Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Smaki Piwa]10 faktów o Piwie Grodziskim, które musisz poznać.

Recommended Posts

Piwo Grodziskie nazywane jest polskim szampanem lub szampanem grodziskim. Podobnie do szampana produkowanego tzw. metodą szampańską, fermentacja Piwa Grodziskiego przebiega w dwóch etapach. Najpierw fermentuje w kadziach, a następnie leżakuje i dojrzewa w butelkach. Podobnie do szampana Piwo Grodziskie charakteryzuje się wysokim wysyceniem dwutlenkiem węgla, powstałym naturalnie... Continue Reading →

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.