Mason 4 Posted April 6, 2010 Jako świeży użytkownik forum witam się z wszystkimi. W piwowarstwie domowym stawiam swoje pierwsze kroki, ale już pierwsze samodzielnie uwarzone piwo przekonało mnie że warto . Zamieszkuję w Młochowie, pod Warszawą a na co dzień spełniam się jako szumnie zwany pracownik naukowy W objęcia piwowarstwa domowego pchnęła mnie ciekawość, mizeria piwna w sklepach a także... przeznaczenie. Moje nazwisko brzmi Chmielarz Tak więc witam serdecznie forumową społeczność, wasze zdrowie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vettis 123 1 Items Posted April 6, 2010 Witaj Chmielarzu Quote Share this post Link to post Share on other sites
przemo70 38 1 Items Posted April 6, 2010 Witam serdecznie kolegę, posiadając tak zacne nazwisko nie może wyniknąć z tego nic innego, jak tylko powiązanie z domowym piwowarstwem Samych udanych warek życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazik 1 Posted April 6, 2010 A i ja witam:) a nazwisko pierwsza klasa:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted April 6, 2010 I jo witom, Jak mosz nazwisko Chmielarz to musisz chmielić. Jo znom pełno Piwoń'ów jednak te gizdy nie są od piwa yno chyba od kwiotków. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jejski 323 1 Items Posted April 6, 2010 Witam. No to chmiel, tylko żebyś nie przesadził z IBU Quote Share this post Link to post Share on other sites
uups 5 Posted April 7, 2010 Witam i życzę powodzenia przy warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted April 7, 2010 Miło nam powitać piwowara i naukowca. Może Ty się czegoś nauczysz od nas a my od Ciebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ignac99 14 Posted April 7, 2010 (edited) Witam na forum Edited April 7, 2010 by Ignac99 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gesio0 0 Posted April 9, 2010 Witam i powodzenia przy warzeniu życzę! Quote Share this post Link to post Share on other sites