Skocz do zawartości

Brewkit Oberschlesische Brauerei SILESIAN LAGER


kOnOr

Rekomendowane odpowiedzi

 

6 minut temu, kOnOr napisał:

 nie chce sie zniechecic po pierwszych razach:D

Czasami jest tak lepiej. Nie wszyscy muszą śpiewać w operze, tańczyć w balecie lub warzyć piwo. Niektóre prace lepiej zostawić fachowcom.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

12 minut temu, kOnOr napisał:

hehehe.właśnie zaczeło pracowac.jedno bulkniecie na jakies 40sekund

ale mialem poczatkowe 10blg ;/ co to moze oznaczac?

Co żeś tak uczepił tego ekstraktu? Z tego co policzyłem to tyle powinno wyjść z tego zestawu

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Źle mnie zrozumieliscie ja robię piwo żeby się sprawdzić to raz. Dwa aby spróbować piwa naturalnego, swojego nie tej chemii z kampanii itd. A to że będzie zimne, z procentem, smaczne, tanie to jak najbardziej mi to pasuje. Nie będę hipokryta mówiąc że nie lubię wypić więcej jak jedno piwo na grillu z znajomymi czy rodzina. I piwo bez alkoholu to nie piwo jak dla mnie. 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jak nie kapie z kranika to znaczy, że jest szczelny. Zapewne w jego obrębie koncentruje się CO2, które bierzesz za powietrze. Zostaw to piwo w spokoju, a zaoszczędzony czas przeznacz na nadrabianie braków w wiedzy piwowarskiej.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.