Zaku86 0 Posted December 26, 2017 Witam. Mam pytanie czy ktoś z trójmiasta bądź okolic jest wstanie pożyczyć śrutownik lub udostępnić i pomóc przy śrutowaniu słodów? Dostałem w prezencie zestaw surowców, niestety nieśrutowany. Proszę pisać wiadomość prywatną. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gawron 267 Posted December 26, 2017 4 godziny temu, Zaku86 napisał: Witam. Mam pytanie czy ktoś z trójmiasta bądź okolic jest wstanie pożyczyć śrutownik lub udostępnić i pomóc przy śrutowaniu słodów? Dostałem w prezencie zestaw surowców, niestety nieśrutowany. Proszę pisać wiadomość prywatną. Pozdrawiam https://www.piwo.org/membermap/ Poszukaj może na mapie i napisz bezpośrednio do któregoś z pobliskich użytkowników. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted December 26, 2017 Poszła PW. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zaku86 0 Posted December 31, 2017 Sprawa załatwiona Quote Share this post Link to post Share on other sites