Jump to content
Phob

Pierwsze zacieranie PA i klapa

Recommended Posts

dziękuję za rady, to były moje pierwsze dwie warki z tymi drożdzami więc będę miał nauczkę na przyszłość

 

obecnie szykuje sie do AIPA na us 05, na ktorych juz jedna warke robiłem, jednak będę bardziej uważał na temperaturę

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące temperatury fermentacji. Do tej pory warzyłem z brew-kitów i w tych zestawach były dołączone drożdże "no name".

O ile Hary86 i Gawron wytłumaczyli gdzie szukać info o poszczególnych szczepach drożdży, to jak ustalić najlepszą temperaturę  przy takich "no name"?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...