grzesiuu 9 Posted December 6, 2017 (edited) Zakaz reklamy piwa w telewizji. Korporacje są niezadowolone....http://www.dziennikpolski24.pl/aktualnosci/gospodarka/a/zakaz-reklamy-piwa-w-telewizji-nie-rozwiazuje-zadnego-problemu,12738809/#komentarz-47856164 Edited December 7, 2017 by grzesiuu Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 77 Posted December 6, 2017 Jestem za.Może ludzie zaczną pić Piwo a nie te siki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 528 2 Items Posted December 7, 2017 15 godzin temu, grzesiuu napisał: ... Większej czcionki już się nie dało? Jak już kiedyś pisałem, na b.biz został wypracowany pewien schemat publikowania wiadomości z mediów i myślę, że warto wprowadzić podobny tutaj - skuteczny, sprawdzony, czytelny etc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO 52 Posted December 7, 2017 17 godzin temu, grzesiuu napisał: Korporacje są niezadowolone.... Odkrył jeden prosty trick, zobacz więcej [MEMY] Quote Share this post Link to post Share on other sites
grzesiuu 9 Posted December 7, 2017 Sama czcionka mi się załączyła w dużym rozmiarze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 528 2 Items Posted December 7, 2017 6 godzin temu, grzesiuu napisał: Sama czcionka mi się załączyła w dużym rozmiarze. Fajnie, że wyedytowałeś. Quote Share this post Link to post Share on other sites