maroxan 0 Posted December 5, 2017 Jak w temacie ok.50 butelek 0.33 w pudełkach.Odbiór Wrocław. Pw. Wysłano z czarnej dziury. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lichtus 9 Posted December 5, 2017 Jak w temacie ok.50 butelek 0.33 w pudełkach.Odbiór Wrocław. Pw. Wysłano z czarnej dziury. Ile? Chętnie wezmę. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lichtus 9 Posted December 5, 2017 Ile? Chętnie wezmę. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaOk. Biorę. Gdzie można odebrać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michal_87 18 Posted December 5, 2017 Kurde, spóźniłem się >.< Quote Share this post Link to post Share on other sites
maroxan 0 Posted December 5, 2017 Tak, butelki już zabrane. Z tego co widze, to jeszcze trochę uzbieram. Dam znać Wysłano z czarnej dziury. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michal_87 18 Posted December 6, 2017 9 godzin temu, maroxan napisał: Tak, butelki już zabrane. Z tego co widze, to jeszcze trochę uzbieram. Dam znać Wysłano z czarnej dziury. Było by miło Quote Share this post Link to post Share on other sites
maroxan 0 Posted December 7, 2017 Michał_87 poszło Pw Wysłano z czarnej dziury. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maroxan 0 Posted December 17, 2017 Temat do zamknięcia. Wszystko odebrane.Wysłano z czarnej dziury. Quote Share this post Link to post Share on other sites