emcede 18 1 Items Posted November 21, 2017 Witam Jak w temacie, w jakiej formie dawać owoce na cichą, świeże czy z puszki?Jak świeże to jak je dezynfekować?Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1198 1 Items Posted November 21, 2017 W tym cały myk by świeżych owoców nie dezynfekować. Były tematy nie dawno o tym: Quote Share this post Link to post Share on other sites
emcede 18 1 Items Posted November 21, 2017 Kurcze jakoś nie przekonuje mnie takie sypnięcie na żywca, niby środowisko zdominowane ale.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1198 1 Items Posted November 21, 2017 No to użyj piro albo przepłucz je w starsanie dla świętego spokoju. Nie raz dodawałem owoce bez dezynfekcji wcześniejszej i nie miałem z tego tytułu infekcji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacer 300 1 Items Posted November 21, 2017 Daj mrożone. Wystarczy, nie trzeba dezynfekować. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dziedzicpruski 321 Posted November 16, 2019 A jak długo trzymać w piwie(no to tak naprawdę kwas) suszone śliwki, dałem 600 g , tydzień wystarczy ? Quote Share this post Link to post Share on other sites