mietekii 7 Posted November 19, 2017 Oddam butelki około 40-50 szt może nawet 60 ale głowy nie dam. Stan różny. Większość jest po książęcym, część nie ma już etykiet, część nieźle zakurzona. Zagwarantować mogę, że w środku są na pewno wypłukane, więc zwykłe mycie wystarczy. Odbiór własny z Pragi Południe okolice Grenadierów z własnymi skrzynkami lub workami jak kto chce. W zamian oczekuję jednej butelki zapełnionej wyrobem własnym. Uwaga pierwszeństwo ma osoba, która odbierze jeszcze dziś do północy. Jak się taki nie znajdzie to pierwszy z listy, ale warunek że odbierze od jutra do wieczora do północy. We wtorek jadą do koszalina i używanie będą mieli menele spod żabki bo większość jest zwrotna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 36 1 Items Posted November 19, 2017 Jutro sproboje podskoczyć po południu, ale jeszcze napisze, czy napewno.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mietekii 7 Posted November 19, 2017 Po 18. Wcześniej pracuję. 1 Hobbysta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 36 1 Items Posted November 19, 2017 W zamian bede miał butelkę mojej 3 Warki AIPY. Nie powala, ale jestem zadowolony z efektów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites