maciek1221 30 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2017 Ja juz otrzymalem. Dzieki za kolejna akcje. Butelki takie jak w poprzedniej akcno, czyli dobre, przez miesiac nic sie z druga butelka starsanu nie wydarzylo. Dzieki chochlik! 1 chochlik dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witja 6 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2017 Proszę o wpisanie na listę rezerwową jestem chętny na 500 ml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo_07_10 0 Zgłoś Napisano 16 Grudzień 2017 Przesylka juz u mnie. Dziękuję za dobrze przeprowadzona akcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KHOT 30 Zgłoś Napisano 16 Grudzień 2017 Odebrałem. Wielkie dzięki za zorganizowanie całej akcji, super profesjonalna robota! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chochlik 21 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2017 Dzięki za dobre słowo. Wreszcie spakowałem wszystko - info w pierwszym poście. Szczerze powiem, mam dość. Dziś jeszcze ogarnę listy przewozowe i wysyłam - o ile rzecz jasna dojdą zaległe przelewy. Pozdrawiam 1 KHOT dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Browarnik Sebol 8 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2017 Odebrane ! Jeszcze raz dzięki !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chochlik 21 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2017 Zaktualizowałem pierwszy post. Jutro nadaje paczki, które zostały już opłacone i mam komplet danych do przelewu. Oczekuję również na potwierdzenie księgowania i wysyłam resztę. Mam cichą nadzieję, ze jutro uda zakończyć się wysyłkę.@pingwin71 - dzięki za info - cieszę się, że doszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kòpôcz 29 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2017 Odwaliłeś kawał mrówczej roboty i osobiście wolałbym, żebyś się oddał przygotowaniom świątecznym i wysyłkę zrobił po świętach. Mam nadzieję, że mnie nie pogryzą za tą propozycję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zohan 18 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Przesyłka odebrana. Dzięki chochlik za profesjonalne ogarnięcie tematu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chochlik 21 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 10 godzin temu, Kòpôcz napisał: Odwaliłeś kawał mrówczej roboty i osobiście wolałbym, żebyś się oddał przygotowaniom świątecznym i wysyłkę zrobił po świętach. Mam nadzieję, że mnie nie pogryzą za tą propozycję Dzięki za zrozumienie i nie, nie pogryzą Cię bo już rano nadałem opłacone rezerwacje - szczegóły w pierwszym poście. Na chwilę obecną nie widzę, nowych przelewów więc ewentualne nadania paczek dopiero wieczorem. 1 godzinę temu, Zohan napisał: Przesyłka odebrana. Dzięki chochlik za profesjonalne ogarnięcie tematu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk @Zohan cieszę się, że paczka doszła. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konstoi 23 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Jak by ci zostało 250ml to przygarne z odbiorem osobistym. Wiec dopisz mnie do rezerwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chochlik 21 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 (edytowane) Zaktualizowałem listę z pierwszego posta, brakuje jednego przelewu - za chwilę nadam przesyłki i biorę się za warzenie wiec jak przelew się pojawi to paczka zostanie nadana nie wcześniej jak wieczorem. Pozdrawiam Edytowane 18 Grudzień 2017 przez chochlik literówki 1 1 Tombatold i zielony07 dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tombatold 5 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 @chochlikOd siebie - Wielkie dzięki za pamięć i przesyłkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolt 8 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Również dostałem swoją paczkę, dziękuję za akcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jac007 21 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Przesyłka dotarła dzięki za całą akcję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cen16 7 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Ja również otrzymałem już przesyłkę. Wielkie dzięki za profesjonalnie przeprowadzoną akcje, odwaliłeś kawał dobrej roboty. Pozdrawiam i wesołych świąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mufin 0 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Przesyłka dotarła, Wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony07 49 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Otrzymałem.Dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hilarion 0 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Również dzisiaj odebrałem. Brawo za świetną robotę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas7803 1 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Przesyłka odebrana. Dzięki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychoo 4 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Przesyłka dotarła. Dziękuję za włożoną pracę i czas.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarzyn_waleczny 66 1 Browary Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2017 Moje zamówienie odebrane, dzięki za akcje i poświęcony czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkis 6 1 Browary Zgłoś Napisano 19 Grudzień 2017 U mnie również paczka na miejscu. Wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Versaar 75 Zgłoś Napisano 19 Grudzień 2017 Koledze chochlik należy się grupowe "dzięki" pod pierwszym postem, chociaż nie wynagrodzi to trudu włożonego w organizację tej akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tombatold 5 Zgłoś Napisano 19 Grudzień 2017 OK StarSan już w moich objęciach jeszcze raz - Chochlik - serdeczne dzięki za przesyłkę. PS. świetnie spakowana i zabezpieczona przesyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach