Skocz do zawartości
Pierre Celis

[Blog Dori]Russian Imperial Stout – historia i charakterystyka

Rekomendowane odpowiedzi

Za oknem zimno, plucha, deszcz, śnieg, szaro, buro, ponuro… Ma to jednak swój urok, można usiąść przy kominku, wziąć do ręki ulubioną książkę i nalać do kieliszka coś co nas rozgrzeje, poprawi humor, spowoduje, że nasze nozdrza napełni uwodzicielski zapach czekolady, karmelu, herbatników, a na języku poczujemy aksamitny, gęsty, słodko-gorzki […]

View the full article

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się


×