Skocz do zawartości

Porter plus


red

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam dylemat , uwarzyłem porterka bałtyckiego z którego wyszło 2 razy po 20l i chciałbym jeden tank zbałamucić suszonym jabłuszkiem pokrojonym w plasterki po przelaniu na cichą. Może poszedłbym krok dalej w spaskudzeniu tego porterka dodając jakiś przypraw typu gożdziki i cynamon, może takie świąteczne by wyszło. Co wy na to?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.