thechef 2 Posted October 31, 2017 Fermentory nie były używane ale są szczelne zrobiłem je pod wpływem weny, wystarczy włożyć mufę w otwór lejka i zacisnąc opaska zaciskowa metalowa, połączone zostały silikonem spożywczym w taki sposób żeby nie miały kontaktu z piwem mozna je używać do czegoś innego jako zasobnik do srutownika albo coś innego. Solidnie trzymają się dwa elementy, oddaje bo zawadzają mi w pokoju cena tylko za wysyłkę 30 zł kurierem plus pakowanie. pojemność z wiadra 27L z lejkiem 31 drugi z wiadra 33L z lejkiem 37 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maxlab 2 Posted October 31, 2017 (edited) o kurcze, skąd taki lejek wytrzasnąłeś ? szkoda że nie były używane, to by człowiek wiedział czy warto fermentować w spokoju sumienia Edited October 31, 2017 by maxlab Quote Share this post Link to post Share on other sites
thechef 2 Posted October 31, 2017 wiesz co jak bym miał używać na 100% to ten 33l bo on ma do wewnątrz kołnierz lejka w środku j ale jest lepiej wykonany tylko ze nie mam stelażu i dlatego nie używałem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pabllo_Lodz 40 Posted October 31, 2017 Witam, jeśli jeszcze aktualne to byłbym zainteresowany tym 33l. Zrobię jakiś stelaż i przetestuję jak to się sprawdzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 732 1 Items Posted October 31, 2017 5 godzin temu, thechef napisał: Fermentory nie były używane ale są szczelne zrobiłem je pod wpływem weny, wystarczy włożyć mufę w otwór lejka i zacisnąc opaska zaciskowa metalowa, połączone zostały silikonem spożywczym w taki sposób żeby nie miały kontaktu z piwem mozna je używać do czegoś innego jako zasobnik do srutownika albo coś innego. Solidnie trzymają się dwa elementy, oddaje bo zawadzają mi w pokoju cena tylko za wysyłkę 30 zł kurierem plus pakowanie. pojemność z wiadra 27L z lejkiem 31 drugi z wiadra 33L z lejkiem 37 30zł wysyłka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
thechef 2 Posted October 31, 2017 (edited) tak 30 za wszystko bo musze znaleźć pudło i spakować Edited October 31, 2017 by thechef Quote Share this post Link to post Share on other sites
thechef 2 Posted October 31, 2017 proszę pisać na priv bo tylko 2 są Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 1, 2017 Co to właściwie jest? Pytam serio Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
thechef 2 Posted November 1, 2017 to co widać Quote Share this post Link to post Share on other sites
thechef 2 Posted December 28, 2017 23 zł wysyłka Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted December 28, 2017 rezerwuję Quote Share this post Link to post Share on other sites