Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Docent]O rzemieślniczych cydrach z Przemkiem Iwankiem

Recommended Posts

Dzień Cydru zorganizowany w Craft Beer Muranów, a ściślej mówiąc degustacja cydrów przygotowana i poprowadzona przez Przemka Iwanka z kulinarnym wsparciem Jarecki Gotuje była doskonałą okazją do rozmowy o cydrze. Jakie są podobieństwa i różnice między rynkiem rzemieślniczych cydrów i piw? Ile mamy w Polsce rzemieślniczych cydrowni i jakim wyzwaniom muszą stawić czoła? I czy cydr może stanowić ciekawą propozycję dla miłośnika piwa? Zobaczcie rozmowę ze specjalistą w kwestii rzemieślniczego cydru – Przemkiem Iwankiem!

l2150474.jpg?w=150&h=113 l2150477.jpg?w=150&h=113 l2150481.jpg?w=150&h=113 l2150483.jpg?w=150&h=113 l2150488.jpg?w=150&h=113 l2150485.jpg?w=150&h=113 l2150502.jpg?w=150&h=113 l2150506.jpg?w=150&h=150 l2150508.jpg?w=150&h=150 l2150513.jpg?w=150&h=113 l2150517.jpg?w=150&h=113 l2150521.jpg?w=150&h=113 l2150522.jpg?w=150&h=84
b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.