Skocz do zawartości

[Docent]O rzemieślniczych cydrach z Przemkiem Iwankiem


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Cydru zorganizowany w Craft Beer Muranów, a ściślej mówiąc degustacja cydrów przygotowana i poprowadzona przez Przemka Iwanka z kulinarnym wsparciem Jarecki Gotuje była doskonałą okazją do rozmowy o cydrze. Jakie są podobieństwa i różnice między rynkiem rzemieślniczych cydrów i piw? Ile mamy w Polsce rzemieślniczych cydrowni i jakim wyzwaniom muszą stawić czoła? I czy cydr może stanowić ciekawą propozycję dla miłośnika piwa? Zobaczcie rozmowę ze specjalistą w kwestii rzemieślniczego cydru – Przemkiem Iwankiem!

l2150474.jpg?w=150&h=113 l2150477.jpg?w=150&h=113 l2150481.jpg?w=150&h=113 l2150483.jpg?w=150&h=113 l2150488.jpg?w=150&h=113 l2150485.jpg?w=150&h=113 l2150502.jpg?w=150&h=113 l2150506.jpg?w=150&h=150 l2150508.jpg?w=150&h=150 l2150513.jpg?w=150&h=113 l2150517.jpg?w=150&h=113 l2150521.jpg?w=150&h=113 l2150522.jpg?w=150&h=84
b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.