Cichus 88 1 Items Posted October 19, 2017 Cześć, Czy znalazłby się w Łodzi jakas dobra dusza, która ześrutuje mi/użyczy śrutownika - ok 3,5 kg słodów w tym w większości pszeniczny? Niestety w tej chwili mój śrutownik jest w naprawie i trochę się przeciągnęło, a mam zrobiony starter i szkoda byłoby wrzucać te drożdże. W zamian mam do zaoferowania gęstwę po piwach belgijskich (świeżą, po piwach do 12°Blg, reszta szczegółów na priv) albo domowe piwo. Pozdrawiam, Maciej Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ralphinistrator 12 Posted October 19, 2017 Cześć, Czy znalazłby się w Łodzi jakas dobra dusza, która ześrutuje mi/użyczy śrutownika - ok 3,5 kg słodów w tym w większości pszeniczny? Niestety w tej chwili mój śrutownik jest w naprawie i trochę się przeciągnęło, a mam zrobiony starter i szkoda byłoby wrzucać te drożdże. W zamian mam do zaoferowania gęstwę po piwach belgijskich (świeżą, po piwach do 12°Blg, reszta szczegółów na priv) albo domowe piwo. Pozdrawiam, MaciejAwaryjnie możesz kupić słód w Deptanej - srutuja za friko, a swój wykorzystasz później.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cichus 88 1 Items Posted October 19, 2017 Czy ześrutują mi od ręki jak pojadę, czy będę musiał czekać? Bo mamy dziś czwartek.Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ralphinistrator 12 Posted October 19, 2017 Spokojnie, ja jak coś chce to ew dzwonię wcześniej i przyjeżdżam po gotowy worekWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cichus reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites