Jump to content

Recommended Posts

Dobry wieczór,

 

z okazji mojej 50 warki postanowiłem zrobić pierwsze piwo dolnej fermentacji.

 

Lubię lagery mocno słodowe.

 

Oprócz pilzneńskiego, carapils i monachijskiego II chciałem dodać słód biscuit.

 

Co wy na to? warto?

 

Warka nr 51 to też będzie lager, pilzneński ze słodem melanoidynowym. Zacieranie dekokcyjne, dwuwarowe.

 

Za wszelkie sugestie co do proporcji, słodów będę wdzięczny.  Chcę poprostu uwarzyć 2 ładne lagerki.

 

Mam ze słodów:

SŁÓD PALE ALE Maris Otter

SŁÓD WIEDEŃSKI

SŁÓD MONACHIJSKI II

SŁÓD PALE ALE

SŁÓD BISCUIT

SŁÓD MELANOIDYNOWY

SŁÓD ZAKWASZAJĄCY

 

Drożdże - SAFLAGER W34/70 -  i GLW35 GERMAN LAGER 10 g - Gozdawa, chmiel marynka, żatecky, palisade i kolekcja chmieli amerykańskich.

 

 

       
       
       
       
       
       
       
       
   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.