Skocz do zawartości

[Docent]Z piwowarstwa domowego na rynek czyli kilka porad od Browaru Monsters


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Czy łatwo przejść z piwowarstwa domowego na warzenie na większą skalę? Na co zwrócić uwagę przy warzeniu kontraktowym? Co się liczy przy sprzedaży swego piwa i czy łatwo obecnie jest wejść na rynek? Na te nurtujące zapewne wielu domowych piwowarów pytania odpowiadają Olek Hurko i Janek Gadomski. Mocno doświadczeni przy domowych garkach, ale dopiero teraz prezentujący swe pierwsze autorskie piwo – Ostatni Mojitanin czyli Mojito Hazy IPA.

Premiera odbyła się 13 października w warszawskim Hoppiness!

l2140997.jpg?w=150&h=114 l2140962.jpg?w=150&h=113 l2140968.jpg?w=150&h=113 l2140971.jpg?w=150&h=113 l2140978.jpg?w=150&h=113 l2140985.jpg?w=150&h=113b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.