Jump to content
Sign in to follow this  
Pierre Celis

[Docent]Z piwowarstwa domowego na rynek czyli kilka porad od Browaru Monsters

Recommended Posts

Czy łatwo przejść z piwowarstwa domowego na warzenie na większą skalę? Na co zwrócić uwagę przy warzeniu kontraktowym? Co się liczy przy sprzedaży swego piwa i czy łatwo obecnie jest wejść na rynek? Na te nurtujące zapewne wielu domowych piwowarów pytania odpowiadają Olek Hurko i Janek Gadomski. Mocno doświadczeni przy domowych garkach, ale dopiero teraz prezentujący swe pierwsze autorskie piwo – Ostatni Mojitanin czyli Mojito Hazy IPA.

Premiera odbyła się 13 października w warszawskim Hoppiness!

l2140997.jpg?w=150&h=114 l2140962.jpg?w=150&h=113 l2140968.jpg?w=150&h=113 l2140971.jpg?w=150&h=113 l2140978.jpg?w=150&h=113 l2140985.jpg?w=150&h=113b.gif?host=polskieminibrowary.pl&blog=14

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.