Konstoi 39 Posted October 16, 2017 WItam Od niedawna mieszkam w Częstochowie i mam pytanie: czy dużo tutaj piwowarów? jakies spotkania? depozyt piwny? Ktoś coś? Widze że na forum cisza o tym mieście moze mają jakieś inne forum? grupa na FB? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hophead 8 Posted October 16, 2017 Z tego co się orientuję w Częstochowie funkcjonuje Bractwo Piwne. Poniżej link do ich fanpage. https://pl-pl.facebook.com/bractwopiwneczestochowa/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr_Herman 9 Posted October 17, 2017 Kilka osób pewnie jest ale o depozycie czy spotkaniach forumowiczów nie słyszałem. Na FB mnie nie ma to się nie wypowiem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GLAURUNG 2 Posted October 17, 2017 Witajcież Spotkania Bractwa Piwnego odbywają się co dwa tygodnie w środy (najbliższe spotkanie jest 18.10.2017) o godz. 18:30 w Piwiarni Częstochowa al.NMP 31. Depozytu w Częstochowie niestety na razie nie ma ale zawsze możesz przynieść jakieś piwko do degustacji Spytaj przy barze gdzie siedzą ludzie z Bractwa. Pozdrawiam i zapraszam Quote Share this post Link to post Share on other sites
GLAURUNG 2 Posted October 22, 2017 Kolejne spotkanie Bractwa Piwnego odbędzie się we wtorek (31.10) o godz. 18:30 w Piwiarni Częstochowa al. NMP 31. Serdecznie Zapraszamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
shamsh77 1 Posted July 2, 2020 witam mam takie same pytanie) gdzie kolejny raz będę spotkanie....mieszkam tu od zeszłego roku Quote Share this post Link to post Share on other sites