Skocz do zawartości

Brew body


Rekomendowane odpowiedzi

już o tym pisałem ale nie było większego zainteresowania. :D

 

ja stosuję z powodzeniem syrop skrobiowy który się składa z 80 % z dekstryn

syrop do kupienia w każdym średnim mieście za ok 2,5 zł kg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 11 miesięcy temu...

zakupiłem ostatnio ten wynalazek do niekoalkoholowego piwa, które mam zamiar w weekend zmontować.

Smak proszku podobny jest do śmietanki do kawy (w proszku). Po rozpuszczeniu nie wyczywam żadnej słodyczy.

Dodałem drożdży, żeby sprawdzić czy w ogóle fermentuje. Jakaś praca drożdży jest zauwazalna, ale podejrzewam, że to skutek ich obudzenia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.