Jump to content

Recommended Posts

Witajcie

 

Jestem od niedawna na piwo.org. To mój pierwszy wpis a 9 warka. Postaram się poprzednie również dodać. 

 

Dzisiaj moja 9 warka 

 

Tym razem Weizen

 

Zasyp:

 

1 kg pilzeński Strzegom

1,3 kg przeniczny Strzegom

0,1 kg monachijski Strzegom

0,2 kg WES Ekstrakt słodowy suchy pilzeński

 

Zacieranie :

 

8.5 l wody

 

44 st. - 20 min

63 st - 50 min

72 st. - 20 min

 

78 st - 0 min

 

Wysładzanie 9 l wody + 1 l na rozrobienie ekstraktu

 

Ilość brzeczki przed gotowaniem: 16.3 l

Gęstość brzeczki przed gotowaniem: 10.8 Blg

Gotowanie: 60 min

 

Chmiele 

 

do gotowania: 13 g Hersbrucker - 60 min

 

Drożdże:

 

Mauribrew Weiss suche 12.5 g

 

Gęstość brzeczki po gotowaniu: 11.7 Blg

Ilość brzeczki nastawnej: 13 l

 

Czas warzenia : 4.5 h

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.