Kòpôcz 31 Posted August 28, 2017 (edited) Złapałem wiatr na 0,33, więc sprzedam kilka skrzynek wraz z butelkami. Butelki czyste, bez etykiet, tylko szkło zwrotne (grube), niski kołnierz (ręczne kapslownice nie zrobią kółek na kapslach). Zwyczajowo do każdej skrzynki z pustymi butelkami wkładam kartonik zasłaniający wlot do butelek, ale możliwe lekkie przykurzenie na zewnątrz. Jedna skrzynka czarna z nadrukiem Specjala, jedna zielona z nadrukiem Ambera, cała reszta to zielone z nadrukami Carlsberg/Okocim - TO KOLORY SKRZYNEK, A NIE BUTELEK (wszystkie butelki brązowe). 12 zł za pełną skrzynkę. Mogę dostarczyć w ustalone miejsce w 3mieście. Edited September 12, 2017 by Kòpôcz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted September 12, 2017 Aktualne. Gdyby ktoś chciał 5-6 skrzynek oddam po 10/pakiet skrzynka + butelki. Otwarty jestem także na barter - przyjmę longnecki 0,33 lub butelki po "Piwie z Grodziska" 0,4. 1 shveteq reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted September 28, 2017 Pozwolę sobie podbić. Poniżej ceny pustych skrzynek nie oddam, ale potrzebuję zrobić trochę miejsca - jestem otwarty na propozycje. 0,33 i 0,4 grodziskie mile widziane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted October 16, 2017 Nadal aktualne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted October 29, 2017 Zostały jeszcze 4 skrzynki. Nadal chętny na barter na flaszki 0,33, lub 0,4. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted November 27, 2017 Zbieranie butelek to jakaś choroba... Nadal mam kilka pełnych skrzynek do odsprzedania. Dodatkowo do każdej skrzynki dokładam karton z 15 butelkami. Butelki tylko zwrotne (grube szkoło, waga średnio 320 gramów), wszystkie czyste, tzn. mogą być zakurzone, ale nic w nich nie kwitnie, nie zalega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted December 12, 2017 Nadal aktualne. Znów 8 pełnych skrzynek + to, co w kartonach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted January 7, 2018 (edited) 3-4 skrzynki zarezerwowane. Kilka pozostałych wciąż do przejęcia. Dla przypomnienia - wszystkie butelki to grube zwrotne. Edited January 7, 2018 by Kòpôcz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted March 5, 2018 Dozbierałem kolejną skrzynkę, do tego przybył karton, wiec znów aktualne. Jeszcze 3 skrzynki + tyle samo kartonów. Wszystkie butelki to grube zwrotne, umyte, bez etykiet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Warmiński MISIEK 24 1 Items Posted March 6, 2018 Chętnie zabiorę, tylko muszę dogadać się ze znajomymi z Gdańska kto i kiedy to odbierze :-) reszta priv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted October 20, 2018 Już chodzę, zrobiłem remanent. Na zbyciu: - 3 skrzynki zielone Carsberg z butelkami + trochę butelek luzem (wszystko zwrotne); - 3 skrzynki CocaCola z butelkami 0,33 longneck; - ok. 30 butelek po Grolschu (z krachlą) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kòpôcz 31 Posted October 29, 2018 Korekta - 4 skrzynki Carlsberga 0,5 + trochę luźnych butelek Reszta j.w. Quote Share this post Link to post Share on other sites