gonzo5 8 1 Items Posted August 22, 2017 Witam na sprzedaż posiadam chłodziarkę polskiej produkcji - sprawna, 2 obiegi Plus chłodzenie kolumny. Świeżo po przeglądzie. Wizualnie nie najgorzej choć miejscami pojawiają się ogniska korozji. Waga ok 40 kilogramów dlatego przesyłka możne być dość droga. Dla zainteresowanych podeślę zdjęcia. Cena jaka mnie interesuje to 360 zł. Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 50 Stan: używany Oceń stan: 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stefkowy Dzwoniec 11 Posted August 22, 2017 Witam na sprzedaż posiadam chłodziarkę polskiej produkcji - sprawna, 2 obiegi Plus chłodzenie kolumny. Świeżo po przeglądzie. Wizualnie nie najgorzej choć miejscami pojawiają się ogniska korozji. Waga ok 40 kilogramów dlatego przesyłka możne być dość droga. Dla zainteresowanych podeślę zdjęcia. Cena jaka mnie interesuje to 360 zł. Sposób dostawy: Kurier Koszt dostawy: 50 Stan: używany Oceń stan: 4 Poproszę zdjęcia i informacje o tym jaka jest jej pojemność i jak niską temperaturę była w stanie uzyskać/utrzymać (i w jakich warunkach). Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonzo5 8 1 Items Posted August 22, 2017 poniżej dwa zdjęcia zrobione przy okazji konserwacji, na przewodach chłodzących dość szybko pojawia się lód. temp. wody z pewnością spada poniżej 4oC. termostat pracuje prawidłowo rozłączając sprężarkę w przypadku osiągnięcia zadanej temperatury. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hobbysta 35 1 Items Posted August 22, 2017 A jakie wymiary ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mathev 5 Posted August 22, 2017 Odbiór osobisty gdzie? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
gonzo5 8 1 Items Posted August 23, 2017 Odbiór osobisty Pniewy woj. Wlkp. wymiary sprawdzę dziś. Quote Share this post Link to post Share on other sites
browar domowy 3 Posted August 30, 2017 Siema . Aktualne?? Quote Share this post Link to post Share on other sites