Jump to content
Pierre Celis

[Blog Dori] Woda – jako surowiec piwowarski

Recommended Posts

Kiedyś wydawało mi się, że wpływ wody na jakość piwa jest prawie, że pomijalny. Sama w kranie mam smaczną, niechlorowaną, bardzo miękką wodę, dlatego też nie przywiązywałam większej wagi do modyfikacji jej składu. Okazuje się jednak, że byłam w błędzie. Chcąc warzyć bardzo dobre piwa warto zainteresować się tematem – […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.