Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszły minibrowar powstanie w kotlinie jeleniogórskiej aktualnie nie ujawniamy lokalizacji.
Rekrutacja ukryta
rekrutacja będzie prowadzona do 31-10-2017r

Nasze oczekiwania w stosunku do przyszłego kandydata:

- pasji, charakteru i ambicji,
- teoretycznej i praktycznej wiedzy z zakresu warzenia piwa i sporządzania receptur,
- mile widziane wykształcenie wyższe kierunkowe lub pochodne
- wysokich zdolności organizacyjnych i umiejętności planowania,
- bardzo dobrej orientacji w trendach browarniczych,
- otwartości na opinie ludzi (również na krytykę),
- rozwiniętych umiejętności interpersonalnych i komunikacyjnych,
- umiejętności przekazywania informacji o walorach i różnorodności piw rzemieślniczych,
- kreatywności, elokwencji,
- odpowiedzialności i odporności na stres.

Główne obowiązki piwowara:

- opracowywanie planów warzenia,
- zapewnienie stałości produkcji
- przygotowywanie własnych receptur,
- przygotowywanie i śrutowanie słodu,
- utrzymanie czystości w browarze,
- dbanie o czystość instalacji – mycie i dezynfekcja
- rozlew piwa, etykietowanie i kapslowanie,
- prace związane z gospodarką magazynową w browarze, rozładunek -załadunek, transport,
- konserwacja urządzeń browarniczych

Oferujemy:

- atrakcyjne wynagrodzenie,
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- możliwość rozwoju zawodowego,
- pracę w ciekawym miejscu,
- Szkolenia w polskich i czeskich browarach.

 

Rekrutacja na adresie e-mail: piwowarpraca@gmail.com

 

W związku z informacjami pojawiającymi się pod postem informujemy, że jest to rekrutacja na głównego piwowara.

Oczywiście oprócz piwowara w browarze restauracyjnym będzie zatrudniony pomocnik lub pomocnicy w zależności od zapotrzebowania.

Nasz browar restauracyjny nie planuje sprzedaży hurtowej, całe wyprodukowane piwo będzie sprzedawane na miejscu w restauracji.

Planowane otwarcie obiektu to kwiecień 2018r

Praca na warzelni 10 hl.

 

 

Edytowane przez Browar Restauracyjny

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Główne obowiązki piwowara:

- opracowywanie planów warzenia,
- zapewnienie stałości produkcji
- przygotowywanie własnych receptur,
- przygotowywanie i śrutowanie słodu,
- utrzymanie czystości w browarze,
- dbanie o czystość instalacji – mycie i dezynfekcja
- rozlew piwa, etykietowanie i kapslowanie,
- prace związane z gospodarką magazynową w browarze, rozładunek -załadunek, transport,
- konserwacja urządzeń browarniczych

 

 

Transport - dowóz gotowego piwa do klienta?

To wszystko ma robić jeden piwowar?

Przecież mu doby zabraknie,

A co będzie robił właściciel? hmm......

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hehehe.

 

Już widzę te tłumy :)

 

Tytuł powinien brzmieć: "Parobka na dwa etaty zatrudnię - rekrutacja".

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeszcze można dopisać:

 

- mile widziane doświadczenie z kilkuletnim stażem pracy,

- pozyskiwanie nowych rynków zbytu,

- utrzymywanie kontaktów z aktualnymi klientami,

- prawo jazdy kategorii C, ale lepiej aby było C+E. :) 

 

Można jeszcze dopisać to i owo. ale już mi się nie chce. :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wetknę kij w mrowisko - naprawdę myślicie że jedna osoba nie podoła? Mowa o browarze restauracyjnym, więc to rozwożenie to rzeczywiście "do klienta" - który pewnie jest za ścianą i jest jeden jedyny... ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

Przyszły minibrowar powstanie w kotlinie jeleniogórskiej aktualnie nie ujawniamy lokalizacji.

Rekrutacja ukryta

rekrutacja będzie prowadzona do 31-10-201 7r

 

Nasze oczekiwania w stosunku do przyszłego kandydata:

 

- pasji, charakteru i ambicji,

- teoretycznej i praktycznej wiedzy z zakresu warzenia piwa i sporządzania receptur,

- mile widziane wykształcenie wyższe kierunkowe lub pochodne

- wysokich zdolności organizacyjnych i umiejętności planowania,

- bardzo dobrej orientacji w trendach browarniczych,

- otwartości na opinie ludzi (również na krytykę),

- rozwiniętych umiejętności interpersonalnych i komunikacyjnych,

- umiejętności przekazywania informacji o walorach i różnorodności piw rzemieślniczych,

- kreatywności, elokwencji,

- odpowiedzialności i odporności na stres.

 

Główne obowiązki piwowara:

 

- opracowywanie planów warzenia,

- zapewnienie stałości produkcji

- przygotowywanie własnych receptur,

- przygotowywanie i śrutowanie słodu,

- utrzymanie czystości w browarze,

- dbanie o czystość instalacji – mycie i dezynfekcja

- rozlew piwa, etykietowanie i kapslowanie,

- prace związane z gospodarką magazynową w browarze, rozładunek -załadunek, transport,

- konserwacja urządzeń browarniczych

 

Oferujemy:

 

- atrakcyjne wynagrodzenie,

- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,

- możliwość rozwoju zawodowego,

- pracę w ciekawym miejscu,

- Szkolenia w polskich i czeskich browarach.

 

Rekrutacja na adresie e-mail: piwowarpraca@gmail.com

 

 

Główne obowiązki piwowara:

 

- opracowywanie planów warzenia,

- zapewnienie stałości produkcji

- przygotowywanie własnych receptur,

- przygotowywanie i śrutowanie słodu,

- utrzymanie czystości w browarze,

- dbanie o czystość instalacji – mycie i dezynfekcja

- rozlew piwa, etykietowanie i kapslowanie,

- prace związane z gospodarką magazynową w browarze, rozładunek -załadunek, transport,

- konserwacja urządzeń browarniczych

 

 

Transport - dowóz gotowego piwa do klienta?

To wszystko ma robić jeden piwowar?

Przecież mu doby zabraknie,

A co będzie robił właściciel? hmm......

Dzień dobry,

 

Oczywiście, że nie są to obowiązki dla jednej osoby.

To jest rekrutacja na głównego piwowara.

Pomocników dla piwowara zatrudnimy tyle ile będzie potrzeba.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie trzeba będzie kosić trawy? Przeprowadzamy rekrutację, ale nie powiem gdzie będzie praca?

Nie mówią bo piwowar będzie miał za zadanie znaleźć i zakupić działkę pod browar na preferencyjnych warunkach, a później jeszcze będzie musiał ten browar wybudować ;)

Edytowane przez hedgehog

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzień dobry,

 

Trawy nie trzeba będzie kosić.

 

Jeżeli chodzi o obowiązki są w jasny sposób określone.

 

Lokalizację chlibyśmy utrzymać w tajemnicy z kilku względów.

 

Między innymi ze względu na konkurencje.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Mimo wszystko wypadaloby podac miejsce pracy.... Chcialbym pracowac raczej blisko miejsca zamieszkania. atrakcyjne wynagrodzenie tez niewiele mowi, dla jednego bedzie to 2000pln inny nie bedzie pracowal za mniej niz 6000pln... wiec ...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

O pieniądzach na forum nie wypada rozmawiać.

Ogłoszenie jest dobrze zbudowane, nie gorzej niż na pracuj.pl, a obowiązki typowe dla piwowara w browarze restauracyjnym. Nie wszystko da się zrobić własnymi rękami ale odpowiedzialność za całość spada na głównego piwowara, który powinien zespół zorganizować i nadzorować.

Nie zawsze jest podawane dokładne miejsce pracy, tu jest chociaż określony region. Zainteresowani na pewno wszystkiego się dowiedzą na bezpośredniej rozmowie, będą też zapewne mogli określić wymagania finansowe, ustalić dokładniejszy zakres obowiązków i wymagane wsparcie personalne.

Także nie zaczynajmy od marudzenia tylko od wysłania C.V. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

 

O pieniądzach na forum nie wypada rozmawiać
 

 

Naprawde? To jest ogloszenie zamieszczone na forum a nie luzna rozmowa. Chcialbym wiedziec chociaz jaki jest przedzial. Wybacz ale niektorzy cenia swoj czas i nie beda tracic go na rozmowy maile i pisanie CV zeby dowiedziec sie ze startujemy od  smiesznych pieniedzy .

Nikt tu nie marudzi jezeli podany jest zakres obowiazkow (nie maly) to powinny byc rowniez podane zarobki, przynajmniej przyblizone

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzień dobry,

 

Browar restauracyjny zlokalizowany będzie w kotlinie jeleniogórskiej.

Wynagrodzenie będzie adekwatne do obowiązków.

 

Zapraszam do złożenia CV.

 

Na spotkaniu z kandydatami zostanie przedstawiona lokalizacja obiektu.

Przepraszamy ale zależy nam na utrzymaniu obiektu w tajemnicy dlatego też postanowiliśmy przeprowadzić rekrutację ukrytą.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A czy przypadkiem warzelnia 10 hl do browaru restauracyjnego to nie za dużo ? Tak tylko rozważam nie czepiam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jakbym miał bliżej to bym się zainteresował, ale do Jeleniej mam kawałek :-(

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzień dobry,

 

Trawy nie trzeba będzie kosić.

 

Jeżeli chodzi o obowiązki są w jasny sposób określone.

 

Lokalizację chlibyśmy utrzymać w tajemnicy z kilku względów.

 

Między innymi ze względu na konkurencje.

Pisząc o trawie przypomniał mi sie temat gdzie Pan Piwowar był oburzony gdy mu kazano kosić trawę przy browarze.

Z tą konkurencją to nie rozumiem, jak już wybierzecie piwowara  to nikt wam już na ten teren  nie wejdzie?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A czy przypadkiem warzelnia 10 hl do browaru restauracyjnego to nie za dużo ? Tak tylko rozważam nie czepiam.

Dzień dobry,

 

Mam nadzieje, że nie za dużo planujemy ok 250 miejsc siedzących wewnątrz na dwóch kondygnacjach + ogródek 400m2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

To chyba nieco większe od toruńskiego restauracyjnego Olbrachta.

Tam też mają warzelnię 10 hl i jeszcze do tego wielokran piw zewnętrznych.

 

Jak nie ma nic do roboty w browarze to można i trawę skosić, kodeks pracy nakazuje zorganizować pracownikowi zajęcie na cały zakontraktowany czas  :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jak nie ma nic do roboty w browarze to można i trawę skosić, kodeks pracy nakazuje zorganizować pracownikowi zajęcie na cały zakontraktowany czas:)

 

A jak będzie to satanista który chroni zieleń i powoła się na klauzule sumienia...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

Jak nie ma nic do roboty w browarze to można i trawę skosić, kodeks pracy nakazuje zorganizować pracownikowi zajęcie na cały zakontraktowany czas:)

 

A jak będzie to satanista który chroni zieleń i powoła się na klauzule sumienia...

 

To wywiesi listę jak w Ursa MaiorDC9r6RaXcAAn6ad.jpg

 

PS

Widzę, że ogłaszający zmienił swoje dane dotyczące miasta z którego pochodzi ;) Czyżby spoiler odnośnie lokalizacji jednak się wkradł?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×