Jump to content
Sign in to follow this  
Qba W

Śliwki macerowane w burbonie

Recommended Posts

Pewnego dnia poniosła mnie ułańska fantazja i zalałem 0,5 kg śliwek wędzonych burbonem w celu podrasowania nimi mocniejszego piwka. Teraz pytanie. Lepiej się skomponują z mocniejszym porterem czy z RISem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I z tym i z tym się mogą dobrze skomponować. Decyzję to by można podjąć mając już gotowy ten porter i ris, teraz to można sobie wróżyć z fusów co to za piwa wyjdą.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myślę, że ciut bardziej porter. Porterowy brak paloności jest bardziej otwarty na wędzoność. Tak to widzę.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.