kwiatosz 2 Posted March 9, 2010 Dopiero dzisiaj zauważyłem ten dział, więc nadrabiam zaległości Więc: nazywam się Maciek i jestem z Lublina, tu też funkcjonuję browarowarzelnianie. Się pochwalę, że zacieranie zacząłem od drugiej warki, natomiast pierwsza póki co smakowała mi najbardziej (pszenica z puchy Muntons), ale to może dlatego, że generalnie to mój ulubiony rodzaj (póki co, bo zaczynam dopiero eksperymentować I już wiem, że wędzone słody nie dla mnie ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 725 1 Items Posted March 9, 2010 No to powitać Quote Share this post Link to post Share on other sites
uups 5 Posted March 9, 2010 witam i życzę powodzenia przy warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted March 9, 2010 I ja witam i powodzenia życzę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maryush 35 Posted March 9, 2010 Witam Lublinianina Jakby była potrzebna pomoc sąsiedzka to możesz śmiało się do mnie stawić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
czara6 1 Posted March 10, 2010 Witam kolejnego piwowara Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted March 10, 2010 Witam i życzę udanych warek Quote Share this post Link to post Share on other sites
kwiatosz 2 Posted March 10, 2010 Z pomocy sąsiedzkiej kiedyś nie omieszkam skorzystać Najpewniej pierwszą kwestią by było obaczenie jak się sprawuje kapslownica stołowa, bo czytałem że Maryush masz Ale to póki co kwestia odległa finansowo Quote Share this post Link to post Share on other sites
zibi 17 Posted March 10, 2010 Witam i pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
farmi 0 Posted April 6, 2010 Jakkolwiek głupio to zabrzmi dobrze mieć pamięć do avatarów. Hej Kwiatosz, kojarzę Cię z forum gryplanszowe.pl:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kwiatosz 2 Posted April 7, 2010 (edited) Mały ten internet Hej Edited April 7, 2010 by kwiatosz Quote Share this post Link to post Share on other sites