kojagulator 0 Posted March 9, 2010 Mieszkam w okolicy Częstochowy. Piwo lubiłem od zawsze ale do czasu. W związku z tym, że Żywiec, Tyskie, Lech itp to to samo..., postanowiłem sam warzyć dla siebie piwo. Kiedyś miałem taki zwyczaj, że jak gdzieś wyjechałem to piłem tylko miejscowe piwo ale te czasy minęły może wrócą wraz z minibrowarami. Od ok dziesięciu lat robię wino, a teraz pora na piwo. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ceemte 16 Posted March 9, 2010 Witam! A z ktorych okolic dokladnie? Kawal zycia mieszkalem w Cz-wie :] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted March 9, 2010 Witam w CZ a konkretnie to na Dębiu mam rodzinę i często tam bywam udanych warek może kiedyś się spotkamy Quote Share this post Link to post Share on other sites
admiro 68 1 Items Posted March 9, 2010 Witam przyszłego piwowara z sąsiedztwa. Pamiętaj o obecności na pokazie warzenia z zacieraniem 12-06-2010 podczas I Częstochowskiego Konkursu Piw Domowych Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pieron 151 1 Items Posted March 9, 2010 I ja witam, Na śląsku nas coraz więcej, bo i granice wielkie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
uups 5 Posted March 9, 2010 siemka ,siemka powodzenia przy warzeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites