marekm 17 Posted July 6, 2017 (edited) [sPRZEDANE]Czołem !!! Byłby ktoś zainteresowany chłodnicą przeciwbieżną? Chłodzi bardzo ładnie do ok 17-19C przy przepływie około 2l/min lub turbo do 20-21C przy ok 1l/min każde ilości brzeczki, przy wodzie ze studni ok 14-15C Użytkowana cyklicznie od roku co jakieś 4 tygodnie od roku. Stan - taki sam jak chwilę po zwinieciu. Produkcja sierpień 2016r Chętnie sprzedam poniżej ceny materiałów , bo mam inną chłodnicę a chętnie zajmę się jakimś innym projektem DIY Cena 160pln i wolałbym odbiór osobisty (Łódź i okolice) albo jakiś kurier... nie wiem za ile takiego klocka. Edited July 10, 2017 by marekm Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted July 6, 2017 za pobraniem do wrocka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted July 6, 2017 wolałbym jednak przedpłatę,Poczekajmy, może dziś/jutro zgłosi się ktoś lokalnie, jak nie - to no problem - wyślę do wrocka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted July 10, 2017 Hej Jaras, jesteś jeszcze zainteresowany? lokalnie nikt się nie ma chętnych wiec postarałbym się to ładnie zapakować i wysłać. Jak chcesz mogę wysłać za pobraniem jednak fajnie jakbyś przedpłacił choćby koszta kurierskie. Pozdrawiam, Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted July 10, 2017 ak chcesz mogę wysłać za pobraniem jednak fajnie jakbyś przedpłacił choćby koszta kurierskie. jasne, zawsze tak robię jak nie mam podkładki że jakakolwiek transakcja miała miejsce (jakieś OLXy etc.) - daj znać ile wysyłka + koszty pakowania Quote Share this post Link to post Share on other sites
marekm 17 Posted July 10, 2017 OK, piszę na prv. Quote Share this post Link to post Share on other sites