darinho 145 Posted June 26, 2017 (edited) Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Edited June 26, 2017 by darinho Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1197 1 Items Posted June 26, 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darinho 145 Posted June 26, 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Nie wiem gdzie, ja tylko pytam i piszę, że byłbym chętny do korzystania. Do ZG mam ponad 40 km, więc nie podejmę się organizacji takiego depozytu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Undeath 1197 1 Items Posted June 26, 2017 Czy jest szansa na to, że w ZG pojawi się depozyt piwny? Kto byłby chętny do w miarę regularnych wymian? 1. Ja i na 100% jescze 2 osoby Mogę coś wrzucać od czasu do czasu choć do Zielonej bardzo rzadko zajeżdżam. A gdzie ten depozyt miałby się mieścić? Nie wiem gdzie, ja tylko pytam i piszę, że byłbym chętny do korzystania. Do ZG mam ponad 40 km, więc nie podejmę się organizacji takiego depozytu. Aha. Depozyt raczej sam z siebie się magicznie nie pojawi w jakimś miejscu więc jak pada propozycja utworzenia jego to myślałem, że coś już jest obgadane. Rozumiem, że zwiad ile osób chętnych by było. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damian_zg 11 Posted June 26, 2017 Chyba jedyne sensowne miejsce w ZG to sklep "Kapsel" - przy okazji wymiany można by było kupić jakie piwko. No ale to już by trzeba było przekonać do tej inicjatywy właściciela sklepu Ewentualnie "Haust". Innych miejsc w mieście gdzie można by kupić/wypić dobre piwo nie znam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
M.Aszek 0 Posted May 28, 2018 Witam. Widzę, że pomysł depozytu w ZG umarł śmiercią naturalną, więc nic nowego nie wniosę do tematu. Szkoda. Pozdrawiam! :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites