jaras 244 Posted June 21, 2017 sprzedam ledwo używane szare złączki ball lock o średnicy króćca 6mm - kupiłem na szybkiego zestaw 5x czarna + szara od forumowego kolegi z allegro (kegpepsi) i o ile czarnych króciec mi pasuje, tak szarych już nie, bo gaz idzie bokiem a nie chce mi się robić przejściówek na mniejszy wąż. 20PLN/szt odbiór: Wrocław okolice Krzemienieckiej, Nowy Dwór lub Archimedes, w zależności od pory dnia i dnia tygodnia. wysyłka: paczkomat Quote Share this post Link to post Share on other sites
kamil1_o 2 Posted June 21, 2017 Jaki koszt wysyłki 1 sztuki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted June 21, 2017 (edited) Jaki koszt wysyłki 1 sztuki? wygląda na to, że ustandaryzowali cennik i wychodzi 10,50. taniej będzie jak kupisz nowy oryginał od sprzedawcy kegpepsi na alledrogo Edited June 21, 2017 by jaras Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted July 8, 2017 odświeżam temat Quote Share this post Link to post Share on other sites