Metiu 0 Posted June 19, 2017 Czy ktoś z forumowiczów może mi powiedzieć jaka uszczelka powinna znaleźć się między kranem a kolumną ? Link byłby mile widziany, lub wymiary, tak żebym mógł kupić w sklepie hydraulicznym. Z góry bardzo dziękuję za pomoc ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafano 0 Posted June 21, 2017 Mam skromne doświadczenie - ledwo 2 różne kolumny ale na żadnej nie zanotowałem uszczelki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Metiu 0 Posted June 21, 2017 Jest na pewno. Wciśnięta w kolumnę - uszczelnia połączenie między kolumną a wkręcanym do niej kranem. Pytanie tylko jakie ma wymiary jaką trzeba kupić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jac007 34 1 Items Posted June 22, 2017 Tam nie ma żadnej uszczelki. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateos 57 Posted June 25, 2017 Mam dwie kolumny i w każdej jest uszczelka, plastikowa. Gdzieś nawet chyba mam rezerwowe, jak będę miał trochę czasu to poszukam i dam wymiary. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Metiu 0 Posted June 28, 2017 Tak jest ! Właśnie jest coś ala plastik. Dziękuję, będę wdzięczny. Quote Share this post Link to post Share on other sites