Bączek 39 1 Items Posted June 12, 2017 Kupię/odkupię/przyjmę nową albo używaną nalewarkę. Szczegóły/propozycje proszę na priv. Załączone foto - o jaki rodzaj nalewarki mi chodzi (ilustracyjnie). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beer Makers 12 Posted June 12, 2017 Kupię/odkupię/przyjmę nową albo używaną nalewarkę. Szczegóły/propozycje proszę na priv. Załączone foto - o jaki rodzaj nalewarki mi chodzi (ilustracyjnie). nalewarka.JPG Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beer Makers 12 Posted June 12, 2017 Witam, Zamówiłem coś takiego podobno jest lepsze. Piotr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
PawelH 115 1 Items Posted June 12, 2017 Kupię/odkupię/przyjmę nową albo używaną nalewarkę. Szczegóły/propozycje proszę na priv. Załączone foto - o jaki rodzaj nalewarki mi chodzi (ilustracyjnie). nalewarka.JPG Samodzielnie zmajstruj sobie taki sprzęt. To naprawdę nic trudnego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateos 57 Posted June 17, 2017 Jak się sprawuje i gdzie można kupić?. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beer Makers 12 Posted September 17, 2017 Witam, Jesteśmy już po testach nalewaka, sprawdza się całkiem dobrze, łatwy do czyszczenia, i wygodny w nalewaniu. Piotr nalewak.mp4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Swiaderny 77 1 Items Posted September 17, 2017 Jak dobrze widzę to kupiłeś głowicę do rozlewu a reszta to Twój pomysł? Można prosić dokładniejsze zdjęcia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beer Makers 12 Posted September 17, 2017 Witam,Dokładnie tak. Szwajcar sprzedaje zarówno komplety po 4 nalewaki na statywie jak i pojedyncze, wiec musiałem coś wymyślić na szybko. Fotki wyślę wieczorem do tego będę instalował jeszcze zawór zwrotny, już go mam to wyślę fotkę tez. Zlewam od razu ze zbiornika lezakowego. PiotrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beer Makers 12 Posted September 17, 2017 Witam,Podrzucam kilka fotekPiotrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites