kiepas 0 Posted June 9, 2017 Sprzedam w pełni sprawną chłodnicę zanurzeniową. średnica wew: 6mm średnica zew: 8 mm długość rurki: 4m materiał wykonania: stal nierdzewna ilość zwojów: 17 sztuk wymiary: szerokość: 29 cm, wysokość spirali: 25 cm, długość ramienia do wody: 24 cm Sprzedają ponieważ przerzuciłem się na warki ponad 50l a większa chłodnię dostałem w prezencie. Do standardowych warek 20-30l jest świetna. Cena 60zł. Przesyłka kurierska 15zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 9, 2017 coś mi tu ściemą pachnie. a jak to można podłączyc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igorrodz 27 Posted June 10, 2017 jak to można podłączyc? Wygląda na to, że wężyk musisz mieć o średnicy delikatnie większej, używasz opasek zaciskowych, trytek etc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 11, 2017 łeeeee końcówki powinny być pozarabiane a nie na trytytki Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtuś 2 1 Items Posted June 11, 2017 łeeeee końcówki powinny być pozarabiane a nie na trytytki wystarczy złączka john quest Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igorrodz 27 Posted June 11, 2017 łeeeee końcówki powinny być pozarabiane a nie na trytytki Taką ma - taką sprzedaje, nie chcesz - nie kupuj BTW- czy mnie wzrok nie myli? Ta wygląda ja z Piwoszarni :ohttp://piwoszarnia.pl/sprzet-warzelnia-c-10_37.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 11, 2017 a ile czasu zajmuje jej schlodzenie 25l? Quote Share this post Link to post Share on other sites