pneuropathic 2 Posted June 4, 2017 Witam posiadam KEG 50L z wyciętym wiekiem dodatkowo dodaje silniczek przerobiony już elektrycznie za całość chciałbym 150zł możliwe dokupunie zasilacza komputerowego 500W za 50zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted June 4, 2017 jak wygląda dno kega od wewnątrz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pneuropathic 2 Posted June 4, 2017 (edited) jak wygląda dno kega od wewnątrz? nie wiem jak odpowiedzieć, ale dno nie jest płaskie i trzeba na pewno umyć beczkę Edited June 4, 2017 by pneuropathic Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaras 244 Posted June 4, 2017 jak wygląda dno kega od wewnątrz? nie wiem jak odpowiedzieć wystarczyło wrzucić zdjęcie. pytam, bo na żadnym zdjęciu dno się w całości nie załapało a na tym jedynym na którym widać nieostro część to wygląda jak job twoju wielki rdzawy wykwit... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pneuropathic 2 Posted June 4, 2017 (edited) Jutro wyczyszczę i zrobię zdjęcie Edited June 4, 2017 by pneuropathic Quote Share this post Link to post Share on other sites
mimazy 102 Posted June 5, 2017 Stał nierdzewna nie rdzewieje;-) priv Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
pneuropathic 2 Posted June 5, 2017 (edited) Nadal aktualne Edited June 5, 2017 by pneuropathic Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted June 5, 2017 Stał nierdzewna nie rdzewieje;-) priv Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Różnie bywa Nadal aktualne A gdzie fotki? Quote Share this post Link to post Share on other sites