kraken 0 Posted May 21, 2017 (edited) Czołem, mam do oddania około 50 sztuk butelek brązowych, bezzwrotnych, 0,5 l. Do tego jak ktoś jest zainteresowany mogę dorzucić kilka sztuk 0,33. Butelki w większości z etykietami, płukane po spożyciu. Głównie po krafcie, Birbant, Pinta, etc. Odbiór osobisty w centrum, okolice Pomorskiej. W zamian oczekuję buteleczki z wyrobem własnym Edited May 21, 2017 by kraken Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted July 22, 2017 Czołem, mam do oddania około 50 sztuk butelek brązowych, bezzwrotnych, 0,5 l. Do tego jak ktoś jest zainteresowany mogę dorzucić kilka sztuk 0,33. Butelki w większości z etykietami, płukane po spożyciu. Głównie po krafcie, Birbant, Pinta, etc. Odbiór osobisty w centrum, okolice Pomorskiej. W zamian oczekuję buteleczki z wyrobem własnym Kolejna porcja butelek gotowa do oddania Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldi_WRO 12 Posted July 27, 2017 Czołem, mam do oddania około 50 sztuk butelek brązowych, bezzwrotnych, 0,5 l. Do tego jak ktoś jest zainteresowany mogę dorzucić kilka sztuk 0,33. Butelki w większości z etykietami, płukane po spożyciu. Głównie po krafcie, Birbant, Pinta, etc. Odbiór osobisty w centrum, okolice Pomorskiej. W zamian oczekuję buteleczki z wyrobem własnym Kolejna porcja butelek gotowa do oddania Jak są jeszcze dostępne to biorę Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted October 28, 2017 Kolejna porcja butelek czeka na nowego właściciela Quote Share this post Link to post Share on other sites
goldi_WRO 12 Posted October 29, 2017 kolego kraken, miałeś mi dać znać co sądzisz o moich piwkach nie doczekałem się opinii Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted January 9, 2018 Znów aktualne Około 50+ butelek brązowych, 0,5 po krafcie do oddania, butelki z etykietami, płukane po spożyciu. Znajdą się też jakieś butelki 0,33 jeśli ktoś chce. W zamian chętnie przyjmę wyrób własny. Wrocław, centrum, okolice Pomorskiej. Aktualne do niedzieli Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted May 15, 2018 Aktualne ! Około 50+ butelek brązowych, 0,5 po krafcie do oddania, butelki z etykietami, płukane po spożyciu. W zamian chętnie przyjmę wyrób własny. Wrocław, centrum, okolice Pomorskiej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted May 27, 2018 Podbijam, jak nikt się nie odezwie to za parę dni butelki idą do kontenera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted August 15, 2018 Kolejna porcja butelek do oddania. Im szybciej, tym lepiej Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraken 0 Posted August 23, 2018 Poszło 30, zostało jeszcze +-70 Płukane po spożyciu, z etykietami, brązowe, bezzwrotne. Głównie 0,5, zdarzają się pojedyncze 0,3 Popakowane w kartony Quote Share this post Link to post Share on other sites