alitechno88 4 Posted May 17, 2017 Witam wszystkich serdecznie. Od dzisiaj pomagam ważyć piwo w minibrowarze Tragarz. Lokal znajduje się przy ul. Jastrzebsiej 8. W Rybniku. Naszym priorytetem jest utrzymanie rybnickiej i czeskiej tradycji piwowarskiej na ślaskich ziemiach. Browar jest w stanie ważyć każdy rodzaj piwa i chcemy wziąść udział w różnych konkursach piwnych. Zapraszamy do browaru tel. 731 750 917 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DanielN 1126 Posted May 17, 2017 Browar jest w stanie ważyć każdy rodzaj piwa W kilogramach ? 1 Jasio reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwed 48 Posted May 18, 2017 Napisz jak coś uwarzysz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Girus 3 Posted May 18, 2017 Zawsze to cos nowego... mysle, ze mozesz starac sie o jakies dofinansowanie na "wziasc i uwazyc" Quote Share this post Link to post Share on other sites
alitechno88 4 Posted May 18, 2017 Właściciel browaru jeszcze chwilę poczeka i jak nie będzie ludzi to zwija interes. Szkoda takiego czegoś wiec się ogłaszamy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DanielN 1126 Posted May 18, 2017 Właściciel browaru jeszcze chwilę poczeka i jak nie będzie ludzi to zwija interes. Szkoda takiego czegoś wiec się ogłaszamy. Trzymam kciuki i samych sukcesów życzę. Jak będę w okolicy to z pewnością wstąpię. Tymczasem rozważ edycję wpisu i użycie warzyć oraz wziąć Quote Share this post Link to post Share on other sites
alitechno88 4 Posted May 18, 2017 Właściciel browaru jeszcze chwilę poczeka i jak nie będzie ludzi to zwija interes. Szkoda takiego czegoś wiec się ogłaszamy. Trzymam kciuki i samych sukcesów życzę. Jak będę w okolicy to z pewnością wstąpię. Tymczasem rozważ edycję wpisu i użycie warzyć oraz wziąć Bardzo słaby byłem gdy to pisałem. Mało pamiętam z tego wieczoru Quote Share this post Link to post Share on other sites
bart3q 469 1 Items Posted May 18, 2017 Szuka ludzi do pracy, czy do zwiedzania browaru? Bo napisałeś tylko "Zapraszamy do browaru tel. 731 750 917" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr2 546 Posted May 18, 2017 Bardzo słaby byłem gdy to pisałem. Mało pamiętam z tego wieczoru Wniosek (przedstawiany już wielokrotnie na forum wcześniej) piłeś - nie pisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
alitechno88 4 Posted May 19, 2017 Szuka ludzi do pracy, czy do zwiedzania browaru? Bo napisałeś tylko "Zapraszamy do browaru tel. 731 750 917" Szuka klientów Quote Share this post Link to post Share on other sites
alitechno88 4 Posted May 19, 2017 Dziwię się że tak malo ludzi tam przychodzi. Bardzo mało jest takich lokali w regionie. 5 złotych za piwo to chyba nieduże pieniądze, a jakie smaczne :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wena 170 Posted May 19, 2017 Zdarzyło mi się tam być i próbować pić - straszne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 76 Posted May 19, 2017 Oby udało tobie się Zbyszka czegoś nauczyć bo nam się nie udało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 76 Posted January 9, 2018 Jakieś nowe informacje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
crocco 76 Posted February 25, 2018 Browar nie istnieje. Quote Share this post Link to post Share on other sites