vampirehearthim 0 Posted May 16, 2017 Agencja Reklamowa Bez Szablonu po raz drugi przygotowała kolekcję koszulek i gadżetów dla Piwowarów. Dostępne są trzy wzory nadruku, koszulki w kilku kolorach. Koszulki wykonane są w 100% z bawełny, gramatura 190g/m2. Cena za sztukę - 39zł, ceny gadżetów dostępne pod podanym niżej linkiem. http://www.bezszablo...oria/piwowarzy/ Rozmiary i informacje dotyczące zakupów dostępne tutaj: http://www.bezszablonu.pl/zakupy/ Zachęcamy do sprawdzenia naszych nowości i zamawiania na witaj@bezszablonu.pl Czas realizacji to ok. 7-10 dni, ze względu na indywidualne podejście do każdego zamówienia. Zapraszamy! Sposób dostawy: Poczta Polska Koszt dostawy: 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drapichrust 16 Posted May 16, 2017 Lipa. Co lipa? Właśnie jestem w trakcie zamówienia. Brałeś koszulki od nich? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielony07 91 Posted May 16, 2017 Kolejna firma zarabiająca na wysyłce. Za 15 to wysyłam kurierem 14 kilowego kega kurierem. A oni koszulkę. Eeech ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaroM6 43 Posted May 17, 2017 Za 25zł firma robi mi koszulki z moim projektem Quote Share this post Link to post Share on other sites
anteks 726 1 Items Posted May 18, 2017 Kolejna firma zarabiająca na wysyłce. Za 15 to wysyłam kurierem 14 kilowego kega kurierem. A oni koszulkę. Eeech ! Czy wysyłasz koszulkę czy worek słodu opłata najczęściej jest taka sama ( około 12-13zł ) 1 jarkus reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zielony07 91 Posted May 19, 2017 zielony07, dnia 17 maj 2017 - 00:01, napisał: Kolejna firma zarabiająca na wysyłce. Za 15 to wysyłam kurierem 14 kilowego kega kurierem. A oni koszulkę. Eeech ! Czy wysyłasz koszulkę czy worek słodu opłata najczęściej jest taka sama ( około 12-13zł ) Kurierem, a nie tą z....ą pocztą. Kilka miesięcy temu byłem wstrząśnięty jak przeczytałem że poczta testuje czy można przyjmować płatności kartą. To firma nie z tej planety. Co to ma do wątku ? Ano nic. Quote Share this post Link to post Share on other sites