elroy 747 Posted March 31 Author Share Posted March 31 Z tego co widzę, to nie do odkręcenia. Ale szczerze mówiąc, to nawet nie jest takie złe rozwiązanie z punktu widzenia czytelności. 733,7k jednak bardziej czytelnie niż stare 733700, a jak wejdzie na milion to już zupełnie Quote Link to post Share on other sites
rkkr 54 Posted March 31 Share Posted March 31 Ok. Dzięki za sprawdzenie i za info! Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Ze względu na błędy chwilowo moduł giełda wyłączony! Pracuję nad rozwiązaniem. tmk1 1 Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Niestety, byłem zmuszony wywalić wszelakie ogłoszenia, cała sekcja jest do postawienia i skonfigurowania od zera. Dziś zacznę, jutro skończę. Może to i dobrze, bo porządki tam były wymagane od dawna Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 1 Author Share Posted April 1 Ok, giełda działa, zapraszam do dodawania ogłoszeń. Niestety, jak wspomniałem, dla dobra ogółu i prędkości przywrócenia funkcjonalności zdecydowałem się na usunięcie istniejących ogłoszeń. Proszę zatem o dodanie ponowne. Quote Link to post Share on other sites
zasada 570 Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Prawy górny róg - czcionki i ikonki z białych stały się czarne, całkiem nieczytelne. edit: już wróciło do normalności edit 2: a jednak nie. Chyba trwa praca. Edited April 2 by zasada Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 2 Author Share Posted April 2 Testuję jedną funkcjonalność o którą mnie często proszono Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 2 Author Share Posted April 2 Eksperymentalnie dodany tryb nocny (tylko dla zalogowanych użytkowników). To wymaga dużego dopracowania, więc proszę traktować jako beta. Włącznik/wyłącznik Wyłączone, do dopracowania w najbliższych dniach. Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 2 Author Share Posted April 2 Następny punkt programu: aplikacja Browary. Tam oprócz upgrade, będą poprawki merytoryczne dostosowane do aktualnych realiów. Jeżeli ktoś ma sugestie, to zapraszam do komentarzy. Quote Link to post Share on other sites
zasada 570 Posted April 5 Share Posted April 5 A skoro przeniosłeś ten przywołany wątek z Receptur autorskich, czy planujesz czyszczenie całego podforum? O ile w Recepturach jest to mniej drażniące (ale nadal), o tyle w Recepturach autorskich nieporządek jest bardzo rażący. Quote Link to post Share on other sites
elroy 747 Posted April 5 Author Share Posted April 5 Pewnie tak, aczkolwiek gdyby ktoś dysponował chwilą czasu i byłby chętny do pomocy, to zdecydowanie ją przyjmę Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts