b.dawid 116 Posted May 8, 2017 Witam, od jakiegoś czasu już nie używam i przestawiam z miejsca na miejsce warzę mało a mam dostęp w pracy do śrutownika. Dlatego też sprzedaję gniotownik który kupiłem jakiś czas temu tu na forum od kolegi PiwoLab. Tu jest ogłoszenie które wtedy kolega dał na forum, autorem przeróbek jest kolega PiwoLab i w wątku giełdy gdzie wystawiał gniotownik, opisał specyfikację techniczną i zakres przeróbek http://www.piwo.org/topic/16647-gielda-gniotownik-srutownik-gabej-z-motoreduktorem/ Tak z grubsza w zestawie: - Gniotownik z zasobnikiem(wsypem) po zmianie molety i poprawionym wsypie(te blachy przy wałkach) - gniotownik zamocowany na blacie nakładanym na wiadro - mocowanie wraz z motoreduktorem(220v), połączenie na sprzęgle kłowym - szczelinomierz Mogę żywcem przekleić detale specyfikacji i zakres przeróbek ale nie wiem czy jest to potrzebne Gniotownik sprzedaję też kompletny taki jaki nabyłem. Sprzedam(450?) lub wymienię na inny sprzęt piwowarski który być może zalega jak ten gniotownik u mnie(propozycje na priv) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtuś 2 1 Items Posted May 8, 2017 jakby się ktoś znalazł na na sam śrutownik albo chciałbyś sprzedać sam motoreduktor ze sprzęgłem to chętnie kupię Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bezczynność II kwartału 16 Posted May 8, 2017 Po ile sam śrutownik? Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted May 9, 2017 Panowie. Interesuje mnie sprzedaż kompletu. Ale skoro mam zainteresowanych rozmontowaniem to proponuję 300/200 (gabej/moto) i wysyłka po mojej stronie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtuś 2 1 Items Posted May 9, 2017 Panowie. Interesuje mnie sprzedaż kompletu. Ale skoro mam zainteresowanych rozmontowaniem to proponuję 300/200 (gabej/moto) i wysyłka po mojej stronie. Nic już z ceny nie urwiemy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted May 9, 2017 Ba! Próbować warto Macie szczęście że wala mi się i przeszkadza w warzeniu Proponuję 450 za komplet i wysyłka do obu zainteresowanych po mojej stronie. Ale podział "kto ile zapłaci" ustalcie między sobą Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtuś 2 1 Items Posted May 9, 2017 wiadomo Jak coś to biorę, tylko niech ktoś się na gabeja zdecyduję Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bezczynność II kwartału 16 Posted May 9, 2017 Ja raczej odpadam. Za 300 zł jest używany, wolę dołożyć 60 zł i kupić nowy od kolegi Patryka. Powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
b.dawid 116 Posted May 12, 2017 Nie nalegam gdyby ktoś chętny znalazł się na sam gniotownik to oferta powyżej aktualna.... chyba że w międzyczasie komplet pójdzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites