Jump to content
Sign in to follow this  
Kurt

płukanie gęstwy

Recommended Posts

Mam zebraną gęstwę Saflager W-34/70 z 03.05., jest to trzecie pokolenie drożdży. I mam taki widok słoika po jednorazowym przepłukaniu i odstaniu gęstwy (bez zlewania) przez noc w lodówce - załącznik.

Pytanie do bardziej doświadczonych w temacie - nie widzę wyraźnego przełomu umarlaków, czy to może oznaczać ich zupełny brak i można taką gęstwę w całości zapodać do fermentora?
 

post-17977-0-67641000-1493899589_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cześć.

Ładna gęstwa, śmiało możesz całą zadać, o ile tyle Ci potrzeba. Jak potrzebujesz mniej to zadaj mniej. Nawet jak jest tam trochę trupów to nie zaszkodzi piwku. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.