uluru 0 Posted April 24, 2017 Dzień dobry, cześć i czołem! Miło mi zawitać na tak doświadczonym i rozbudowanym forum. Na razie będę dużo czytał i uzupełniał wiedzę niż wypowiadał na forum, a to dlatego, że mam na swoim koncie zaledwie 4 warki piwa. W tym tygodniu zabieram się za dwie kolejne. Mieszkam w Poznaniu, warzę w domowej kuchni. Pozdrawiam Forumowiczów Quote Share this post Link to post Share on other sites
zasada 517 2 Items Posted April 24, 2017 (edited) Pozdrowienia z Wildy.Wielu udanych warek - a z niewielu nieudanych, wiele nauki. edit: jak zawsze zapraszam do oznaczenia się na mapie: http://www.piwo.org/membermap/ bo może się okazać, że sąsiad także warzy! Edited April 24, 2017 by zasada Quote Share this post Link to post Share on other sites
uluru 0 Posted April 24, 2017 Nie wiedziałem o tej mapce. Już zaznaczyłem się na Jeżycach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sławek99 0 Posted April 24, 2017 Dzień dobry, cześć i czołem! Miło mi zawitać na tak doświadczonym i rozbudowanym forum. Na razie będę dużo czytał i uzupełniał wiedzę niż wypowiadał na forum, a to dlatego, że mam na swoim koncie zaledwie 4 warki piwa. W tym tygodniu zabieram się za dwie kolejne. Mieszkam w Poznaniu, warzę w domowej kuchni. Pozdrawiam Forumowiczów Witam. Dużo super warek. Wielu radości i pomysłu na nowe warki:). Quote Share this post Link to post Share on other sites