GaGacek 6 Posted March 1, 2010 Czy nie przydał by się takowy guzik, który powodował by ukrycie postów niechcianego autora. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pablo 39 1 Items Posted March 1, 2010 O może po prostu używać przycisku "Raportuj" ... Niech moderator decyduje o przydatności/stosowności posta. Ukrycie wypowiedzi, moim zdaniem, nie usuwa problemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bielok 171 Posted March 1, 2010 Cześć Ukrycie wypowiedzi, moim zdaniem, nie usuwa problemu ale wtedy to już nie mój problem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sojer 83 Posted March 1, 2010 ale wtedy to już nie mój problem Nawet na piwo.org pojawiła się znieczulica Quote Share this post Link to post Share on other sites
13Robert 0 Posted March 1, 2010 Elroy, kiedy będzie Ignoruj? Odpowiem w tym wątku, bo tamten został zamknięty, a adresatem tej uwagi byłem ja. Otóż, bardzo to świątobliwa uwaga kogoś, kto swojemu browar nadał antykatolicką nazwę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 728 1 Items Posted March 2, 2010 Niestety nie będzie takiego przycisku. Taka nasza rola: administracji i forumowiczów, aby nie trzeba było nikogo ignorować Quote Share this post Link to post Share on other sites
elroy 728 1 Items Posted March 2, 2010 Elroy' date=' kiedy będzie Ignoruj?[/quote']Odpowiem w tym wątku, bo tamten został zamknięty, a adresatem tej uwagi byłem ja. Otóż, bardzo to świątobliwa uwaga kogoś, kto swojemu browar nadał antykatolicką nazwę. 13Robert - weź proszę już przestań. Quote Share this post Link to post Share on other sites