Jump to content
gauron

Hefe - 100% - weizen

Recommended Posts

Witam.

Mam pytanie czy są jakieś przeciwwskazania (poza filtracją) do uwarzenia piwa w stylu hefeweizen tylko na słodzie pszenicznym?

Nie udało mi się znaleźć takiego przepisu. Czy ktoś próbował?

 

Pozdrawiam,

G.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pytanie po co skoro efekt weizena robia drozdze I paradoksalnie slod jeczmienny? Wiem, nie pytales o to, ale mimo tego intryguje mnie z Twoj zamiar :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pytanie po co skoro efekt weizena robia drozdze I paradoksalnie slod jeczmienny? Wiem, nie pytales o to, ale mimo tego intryguje mnie z Twoj zamiar :)

 

Chociażby po to aby porównać z „hefe - 100% - gerste” ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.